Tentang Kami

Hebei Pengfa Chemical Co., Ltd.

https://www.pengfachemical.com/company-history/

Hebei Pengfa Chemical Co.Ltd. diadegkeun dina Oktober 27th 2016, Pausahaan ngawengku 3 bagean --- Huanghua Pengfa Kimia Co., Ltd., Pengfa Kimia Marketing Center sarta tutuwuhan Hebei Pengfa Kimia Co., Ltd.
Huanghua Pengfa Kimia Co.Ltd didirikan dina 1988.Old ngaranna téh Huanghua Pengfa Kimia foctory. Dina raraga adaptasi jeung ngembangkeun pasar. Dina awal 2013, Ieu robah ngaran jadi Huanghua Pengfa kimia Co.Ltd. Ieu mangrupikeun perusahaan anu ngahasilkeun, penjualan sareng ékspor, kalebet asam asétat, natrium asétat, asam asétat glasial, asam format, ngawarnaan asam asétat, natrium format, kalsium format, karbon gabungan, super caebon sareng seueur bahan kimia. leuwih ti 30 taun sajarah.

Pengfa kimia marketing Center diadegkeun dina April 2014.The alamat di Canghai Jalan Kulon, Huanghua city.Department adhering kana prinsip néangan bebeneran tina fakta jeung excellence.To nyieun lingkungan dagang nyaman keur konsumén anyar jeung heubeul, nengtremkeun ati tur jadi attentive ka customers.The departemén geus komitmen ka efisiensi sarta quality.The konsép jasa jeung jualan babarengan.

https://www.pengfachemical.com/company-history/

Cai mibanda reputasi tinggi di China.The wengkuan jasa departemén pikeun ékspor luar negeri, sarta nagara ékspor na nutupan Amérika Kalér, Amérika Kidul,
Australia, Asia Tenggara jeung wewengkon séjén. Produk sareng jasa perusahaan dipuji ku para pembeli di sakumna dunya, sareng kualitas produk parantos diakui ku para nasabah di sakumna dunya.
Hebei Pengfa Chemical Co.Ltd. diadegkeun dina 2016, kalawan ibukota didaptarkeun 80 jutaan yuan sarta wewengkon leuwih ti 50.000 méter pasagi.
Pausahaan ieu lokasina di tengah Bohai, 10 kilométer jauh ti
Pelabuhan Huanghua, jalur énggal tina Sasak Benua Eurasia. Éta ngeunaan 70 kilométer jauh ti Pelabuhan Tianjin. Watesan Laut Bohai di wétan, Beijing sareng Tianjin di kalér, sareng Shandong di kidul. Jalan nasional utama sabudeureun sabudeureun.

Ieu pisan merenah tur angkutan. Hebei pengfa kimia co.Ltd nyaéta parusahaan panalungtikan sarta pamekaran, produksi jeung ngajual di salah sahiji pausahaan kimia modern enterprises.The boga pisibilitas luhur di industri sarua, sarta nempatan posisi pasar tangtu di pasar kimia nasional. Perusahaan parantos ngadegkeun hubungan koperasi jangka panjang sareng stabil sareng sajumlah perusahaan anu didaptarkeun di nagara éta, anu ngalibatkeun rupa-rupa widang, kalebet: industri farmasi, perawatan cai, peternakan, peternakan, industri kulit, tékstil sareng industri pewarna. teras salajengna.
Hebei Pengfa Chemical Co., Ltd. nuturkeun kabijakan pangwangunan nasional caket sareng patuh kana jalur pangembangan inovatif, héjo sareng rendah karbon. Dina kaayaan anyar, jeung integrasi Beijing, Tianjin jeung Hebei, sarta jeung kapal gancang One Beubeur Jeung Hiji Jalan, brand Pengfa Kimia pasti bakal ngarasakeun reputasi sakuliah dunya.

Téhnologi parusahaan

Kusabab ngadegna, Pengfa geus salawasna nempatkeun konsép kualitas munggaran tur jasa munggaran di tempat munggaran, terus Ngalanglang na innovating, ngadegkeun laboratorium standardized, dilengkepan sajumlah tanaga teknis profésional.At hadir, produk geus diala manajemén kualitas ISO9001. sertifikasi sistem, sertifikasi sistem manajemen lingkungan ISO14001, ISO18001 Kaséhatan jeung sistem manajemen kaamanan Mikrobiologi certification.And relevan SGS na RoHS inspeksi report.With ngembangkeun positif parusahaan leuwih taun, gambar brand alus pausahaan geus unanimously dipikawanoh ku konsumén di bumi sareng di luar negeri, sareng sajumlah 500 perusahaan top domestik sareng asing pikeun ngabentuk partnership anu stabil.
Téknologi produksi kimia Peng geus maju, kaasup asam format dipaké di dunya kiwari téhnologi paling canggih tina métil formate hidrolisis, asam asétat glasial ku métanol KPR prosés sintésis karbonil, dua rupa prosés bebas polusi, laju konversi tinggi, kualitas produk alus. , kualitas stabil, uyah turunan ogé Maké parabot canggih tur bahan baku kualitas luhur pikeun produksi, produk pikeun minuhan kaperluan sakabéh konsumén.
Hebei Pengfa Kimia Co., Ltd. geus raket nuturkeun kawijakan nasional jeung kaayaan, nyokot jalur inovatif, héjo, low-karbon ngembangkeun, adhering kana integritas manajemén, philosophy ngembangkeun karya praktis.Under kaayaan anyar, nyokot kauntungan. tina integrasi Beijing, tianjin na hebei, nyandak kapal clipper Hiji Beubeur Jeung Hiji Jalan, merek kimia pengfa pasti bakal kawentar sakuliah dunya.

product (2)

product (3)

product (4)

product (5)

product (6)

product (7)

Poto Grup Of Palanggan

Customers (1)

Customers (2)

Customers (3)

Customers (4)

cus (1)

cus (2)

cus (3)

cus (4)