Sajarah parusahaan

Juni 1988

1998

Pangadeg ngora Pengfa Chemical, Mr.Shang Fupeng, ku kahadéan rasa getol na ambeu jeung wawasan pasar, study tours indit ka timur laut, ngaliwatan hardships, tungtungna hasil mastered produksi asam staining téhnologi dipaténkeun, produk ieu utamana dipaké dina percetakan tékstil jeung industri dyeing, Mr. Shang Fupeng ngadegkeun "Huanghua Wol Spinning Kimia Factory No. 1" nurutkeun kaayaan pasar dina waktos anu sareng assessing kaayaan.

Dina Juli 1998

1998

"Pabrik Kimia Pemintalan Wol Huanghua" diganti ngaranna - "Pabrik Kimia Huanghua Pengfa", sareng alat-alat rectification diinvestasi sareng diwanohkeun, sareng ku produk pemurnian asam asétat sareng téknologi konsentrasi.Dina waktos anu sami, agén dijual asam asétat glasial standar nasional.Ngaronjatkeun urutan produk, ningkatkeun daktilitas produk, sareng ningkatkeun daya saing pasar.

Dina Maret 2003

2003

Pikeun nangkep kasempetan pasar sareng ningkatkeun daya saing, perusahaan investasi dina pangwangunan dua jalur produksi asam format kalayan natrium format sareng téknologi sintésis asam sulfat.Dina taun anu sarua, éta cooperated jeung raksasa asam format lajeng "Feicheng Aside Chemical Co., Ltd."dilegakeun pangwangunan Di pasar Cina Kalér, éta jadi agén umum di Cina Kalér, sahingga ngadegkeun posisi parusahaan dina industri asam format.

Dina Juli 2008

2008

Luyu sareng pamekaran pasar, éta nguatkeun kaunggulan kalapa inti sareng ngadegkeun konvoi barang bahaya sorangan pikeun nyayogikeun jaminan logistik anu langkung aman, standar, efisien sareng tepat waktu.

Dina April 2013

2013

Pikeun pangembangan perusahaan anu langkung saé sareng langkung gancang, perusahaan naékkeun tina "Huanghua Pengfa Chemical Plant" ka "Huanghua Pengfa Chemical Co., Ltd.", sareng ngalaksanakeun manajemén, kualitas, produksi, administrasi sareng aspék-aspék anu sanés.Dina taun anu sarua, éta lulus IS09001: 2008 sertifikasi sistem manajemen kualitas sarta ngahontal gawé babarengan jeung industri héjo ngarah brand- "Industri Kimia Luxi".

Dina April 2014

20141

Pausahaan ngadegkeun Departemen Perdagangan Internasional, hasil didaptarkeun brand sorangan- "Pengfa Kimia", dioptimalkeun sistem pamasaran internasional jeung domestik dina sagala-buleud, sarta strengthened daya saing inti pausahaan.Pausahaan ngagunakeun asam format, asam asétat glasial, sareng larutan asam asétat.Nyitak sareng ngawarnaan asam asétat sareng produk sanésna diékspor ka luar negeri.Dina taun anu sarua, asam format suksés diwanohkeun ka pasar Éropa.Hasilna, merek "Pengfa" dipindahkeun ti Cina ka dunya.

Dina Oktober 2016

Dina respon kana panggero taman industri kimia nasional, Taman Industri Kimia Nasional di - Cangzhou Lingang Ékonomi jeung Téhnologi Development Zona, 70 acres lahan, resmi ngadegkeun "Hebei Pengfa Chemical Co., Ltd."

Dina Juli 2017

2017

Hebei Pengfa Chemical Co., Ltd. solemnly diteundeun yayasan sarta dimimitian konstruksi.Dina bulan anu sarua, jeung persetujuan ti punjul, pausahaan ngadegkeun "Panitia Cabang Partéi Kimia Pengfa".

Dina April 2018

2018

Pausahaan conformed kana ngembangkeun kaayaan panyalindungan lingkungan nasional.Pikeun nyumponan kanaékan paménta domestik pikeun bahan kimia perawatan limbah, éta sacara mandiri ngahasilkeun sareng ngembangkeun sumber natrium asétat sareng karbon.Dina waktu nu sarua, guna muka nepi pasar industri perlakuan kokotor, éta cooperated kalawan Shanghai Probio ngembangkeun Asing jeung bubuka "sumber karbon aktif biologis", ngamekarkeun pasar perlakuan kokotor domestik vigorously, sarta asupkeun industri perlakuan kokotor domestik pikeun ngembangkeun. jalur gancang.

Dina Désémber 2019

Kalayan kakuatan sareng téknologi sorangan, perusahaan ngahontal kerjasama sareng raksasa industri perawatan limbah perusahaan anu didaptarkeun "Tianjin Capital Environmental Protection Group", anu ngadegkeun posisi perusahaan kami dina industri perawatan limbah sareng ngadamel kontribusi sorangan pikeun industri perawatan limbah domestik.

Dina Juni 2020

2020

Puseur pamasaran ieu hasil direlokasi ka high-end gedung kantor- "Jinbao City Plaza", achieving standarisasi, model manajemén Canonical tur modern.

Dina Agustus 2020

20203

Tutuwuhan anyar Hebei Pengfa Chemical Co., Ltd. ieu réngsé sarta nempatkeun kana produksi, nu ditingkatkeun kakuatan komprehensif parusahaan jeung greatly enriched runtuyan produk, kaasup asam format, asam asétat, asam fosfat, sarta uyah turunan asam format (kalsium formate). , kalium formate), asam asétat diturunkeun uyah (cair natrium asétat, natrium asétat trihydrate, natrium asétat anhidrat), sumber karbon (natrium asétat, sumber karbon aktif biologis, sumber karbon komposit), runtuyan produk anu leuwih loba pisan, kompetisi pasar.Kauntungannana beuki ngaronjat!