Asam format 98,5% mnt

Katerangan pondok:

Purity: 85%, 90%, 94%, 98,5 mnt%
Rumus: HCOOH
NO CAS: 64-18-6
UN NO.: 1779
EINECS: 200-579-1
Rumus beurat: 46,03
Kapadetan: 1,22
Packing: 25kg/drum, 30kg/drum, 35kg/drum, 250kg/drum, IBC 1200kg, ISO TANK
Kamampuh: 20000MT/Y


Rincian produk

Tag produk

Barang

spésifikasi

98,5% mnt

Punjul

Kelas kahiji

mumpuni

Asam format, w/% ≥

94

Warna / HéjoPt-Co

10

20

Éncér (sampelcai13)

Jelas

Lulus ujian

Kloridasakumaha Cl),w/% ≤

0.0005

0.001

0,002

Sulfatsakumaha SO4),w/% ≤

0.0005

0.001

0.005

Beusisakumaha Few/% ≤

0.0001

0.0004

0.0006

Sésa évaporasi w/% ≤

0,006

0,015

0.02

news (1)

news (4)

news (7)

news (3)

news (6)

news (5)

news (2)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami