Asam fosfat

Katerangan pondok:

Rumus: H3PO4
NO CAS: 7664-38-2
UN NO.: 3453
EINECS NO.: 231-633-2
beurat Formular: 98
Kapadetan: 1.874g/mL (cair)
Packing: 35kg drum, 330kg drum, 1600kg IBC, ISO tank


Rincian produk

Tag produk

Sipat fisikokimia:
1. Cairan transparan teu warnaan, Teu aya bau iritasi
2. Titik lebur 42 ℃; titik didih 261 ℃.
3.Miscible kalawan cai dina babandingan nanaon

Storge:
1. Nyimpen dina tiis, gudang ventilated.
2. Jauhkeun tina seuneu jeung sumber panas.
3. bungkusan disegel.
4. Eta kudu disimpen misah ti gampang (combustible) combustibles, alkalis, sarta bubuk logam aktip, sarta ulah aya gudang dicampur.
5. Wewengkon gudang kudu dilengkepan bahan cocog pikeun ngandung leakage nu.

asam fosfat pikeun pamakéan Industri
Spésifikasi kualitas (GB/T 2091-2008)

Item analisis

spésifikasi

85% asam fosfat

75% asam fosfat

Kelas Super

Kelas munggaran

Kelas Biasa

Kelas Super

Kelas munggaran

Kelas Biasa

Warna/Hazen ≤

20

30

40

30

30

40

Asam fosfat(H3PO4),w/% ≥

86.0

85.0

85.0

75.0

75.0

75.0

Klorida(C1), w/% ≤

0.0005

0.0005

0.0005

0.0005

0.0005

0.0005

Sulfat(SO4),w/% ≤

0.003

0.005

0.01

0.003

0.005

0.01

Beusi (Fe),W/% ≤

0,002

0,002

0.005

0,002

0,002

0.005

Arsén(As),w/% ≤

0.0001

0.003

0.01

0.0001

0.005

0.01

Logam beurat (Pb), w/% ≤

0.001

0.003

0.005

0.001

0.001

0.005

Aditif pangan Asam fosfat
Spésifikasi kualitas (GB/T 1886.15-2015)

Barang

spésifikasi

Asam fosfat (H3PO4), w/%

75.0~86.0

Fluorida (sakumaha F)/(mg/kg) ≤

10

Oksida gampang (sakumaha H3PO3), w/% ≤

0.012

Arsén( As)/( mg/ kg) ≤

0.5

Logam beurat (sakumaha Pb) /( mg/kg) ≤

5

Paké:
Pamakéan tatanén: bahan baku pupuk fosfat jeung gizi feed
Pamakéan industri: bahan baku kimia
1.Protect logam tina korosi
2.Mixed jeung asam nitrat salaku agén polishing kimiawi pikeun ngaronjatkeun finish permukaan logam
3.Bahan fosfatida anu dipaké pikeun ngahasilkeun produk cuci jeung inséktisida
Produksi 4.The fosfor ngandung bahan flameretardant.
Pamakéan aditif dahareun: rasa asam, Ragi Nutri-ents,, kayaning coca-cola.
Pamakéan médis: pikeun ngahasilkeun ubar anu ngandung fos-forus, sapertos Na 2 Glycerophosphat

tyiuyituy


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk