Kontrol kualitas

fhj

1.We gaduh sistem kadali kualitas urang, éta sistem ITKU, urang boga leuwih ti 15 taun pangalaman.
2.We meuli bahan baku ti parusahaan badag, nalika narima bahan baku, urang bakal nyandak sampel ka lab jeung ngalakukeun tés.
3.We geus standardized kamar kerja, urang geus standardized prosés produksi jeung pagawe husus.
4.We boga laboratorium alus tur staf profésional, alat-alat profésional.
5.We nyandak sampel pikeun unggal kiriman saméméh loading sarta tetep sampel salila sahenteuna 3 bulan.
6.We salawasna nyadiakeun latihan pikeun pagawe kami pikeun ngaronjatkeun pangabisa teknis maranéhanana.
7.We boga parabot canggih tur pamaliharaan biasa, dina urutan sangkan unggal hal mana ogé.
8. Urang paduli ngeunaan kahirupan pagawe jeung kulawarga, pikeun ngajawab worries maranéhanana balik, ngarah bunuh diri konsentrasi pinuh kana karya maranéhanana.