solusi natrium format

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Indikator utama:
Eusi: ≥20%, ≥25%, ≥30%
Penampilan: cair jelas tur transparan, euweuh bau irritating.
Matéri leyur cai: ≤0.006%

Tujuan utama:
Pikeun ngubaran limbah perkotaan, diajar pangaruh umur sludge (SRT) sareng sumber karbon éksternal (solusi natrium asétat) dina denitrifikasi sistem sareng panyabutan fosfor. Natrium asétat dianggo salaku sumber karbon suplemén pikeun ngadoméstikasi sludge denitrifikasi, teras nganggo solusi panyangga pikeun ngontrol paningkatan pH salami prosés denitrifikasi dina kisaran 0,5. Baktéri denitrifikasi tiasa nyerep CH3COONa kaleuleuwihan, janten nalika nganggo CH3COONa salaku sumber karbon éksternal pikeun denitrifikasi, nilai COD efluen ogé tiasa dijaga dina tingkat anu handap. Ayeuna, perawatan limbah di sadaya kota sareng kabupaten kedah nambihan natrium asétat salaku sumber karbon pikeun nyumponan standar émisi tingkat kahiji.

spésifikasi kualitas

ITEM

SPESIFIKASI

Penampilan

Cairan transparan teu warnaan

Eusi(%)

≥20%

≥25%

≥30%

COD(mg/L)

15-18w

21-23W

24-28W

pH

7~9

7~9

7~9

Logam beurat (%, Pb)

≤0,0005

≤0,0005

≤0,0005

kacindekan

mumpuni

mumpuni

mumpuni


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami