Taros Kami

HEBEI PENGFA CHEMICAL CO., LTD.

Alamat

Wewengkon Wétan Zona Pangembangan Ékonomi sareng Téknologi Lingang, Wewengkon Anyar Cangzhou Bohai, Propinsi Hebei, Cina

Skype

pangfachem

Telepon

86-317-5811698

+8618931799878

jam

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm

Saptu, Minggu: Tutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami