FAQs

Patarosan remen naroskeun

Peryogi bantosan? Pastikeun nganjang ka panglawungan dukungan kami pikeun ngajawab patarosan anjeun!

Q1: Dupi anjeun pabrik atawa parusahaan dagang?

A: Kami pabrik ngadeg di 1998.

Q2: Naon produk utama anjeun?

A: Asam format (asam métana), asam asétat glasial, ngawarnaan asam asétat, kalsium format sareng natrium format.

Q3: Kumaha anjeun ngadalikeun kualitas?

A: Urang boga sistem kontrol kualitas sorangan, éta "ISKU" sistem, ogé bisa ngalakukeun SGS, BV, INTERTEK tur sagala test pihak-katilu lianna.
Dept inspeksi kami ngadamel uji pikeun unggal kiriman
Urang nyimpen sampel pikeun 6 bulan unggal kiriman
Lab kami ngalakukeun pamariksaan salami 10 taun.
Urang kedah ngajamin kualitas sateuacan kiriman

Q4: Naon dokumén anjeun nyadiakeun keur klien?

A: Urang nyadiakeun COA, CO, SDS (MSDS), TDS, Invoice komérsial, Daptar packing jsb, turutan sarat Anjeun.

Q5: Naon port loading?

A: Biasana nyaéta Tianjin Port, Qingdao ogé considerable.

Q6: Naon istilah pamayaran?

A: Biasana nyaéta T / T, L / C dina tetempoan, istilah séjén bisa dibahas salajengna.

Q7: Dupi anjeun nyadiakeun sampel?

A: Yakin, urang nyadiakeun 1-2 kg sampel bébas.

Q8: Kumaha pabrik anjeun ngalakukeun ngeunaan kadali kualitas?

A: urang boga sistem kontrol kualitas ITKU urang, ogé lulus ISO9001: 2008 nu certificated ku SGS.

Q9: Kumaha ngeunaan pakét?

A: Biasana kami nyadiakeun pakét salaku 20L / 25L / 30L / 200L / IBC (1000L) ISO tank jeung kiriman bulk, customer dijieun ogé ok.

Q10: Sabaraha lami anjeun kedah ngalakukeun kiriman?

A: Urang tiasa ngadamel pengiriman barang dina 10 ~ 20 poé sanggeus confirming ordo.

Q11: Iraha kuring bakal kéngingkeun balesan anjeun?

A: Urang mastikeun respon panggancangna, layanan panggancangna, E-mail bakal ngawaler kalawan dina 12 jam. Patarosan anjeun bakal dijawab dina waktosna.

Q12: Naon kaunggulan anjeun gaduh?

A: 1. Kami produsén anu ensures harga affordable sarta kualitas luhur.
2. Urang deukeut palabuhan TIANJIN, port geng Huang hua.
3. Urang ngalakukeun jasa pikeun anjeun dina 24 jam.