Asam asétat 80% mnt

Katerangan pondok:

Purity: 80% mnt
Rumus: CH3COOH
NO CAS: 64-19-7
UN NO.: 2789
EINECS: 200-580-7
beurat rumus: 60,05
kapadetan: 1,05
Packing: 20kg/drum, 25kg/drum, 30kg/drum, 220kg/drum, IBC 1050kg, ISO TANK
Kamampuh: 20000MT/Y


Rincian produk

Tag produk


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk