Ngawarnaan Asam Asétat

Katerangan pondok:

NO CAS: 64-19-7
UN NO.: 2789
kapadetan: 1,05
Packing: 20kg/drum, 25kg/drum, 30kg/drum, 220kg/drum, IBC 1050kg, ISO TANK
Kamampuh: 20000MT/Y


Rincian produk

Tag produk

spésifikasi kualitas

Item analisis

Performance

Catetan

Penampilan

Jelas

mumpuni

Hazen / Warna (Pt-Co)

20

mumpuni

Uji %

95

mumpuni

Uap %

5

mumpuni

Asam format%

0.02

mumpuni

asetaldehida%

0.01

mumpuni

Résidu évaporasi%

﹤0,01

mumpuni

Beusi (Fe)%

0.00002

mumpuni

Logam beurat (sakumaha pb)

0.00005

mumpuni

Waktu Permanganat

﹥30

mumpuni

Sipat fisikokimia:
1.Colorless cair jeung dour irritating.
2.Kaleyuran cai, étanol, bénzéna jeung étil éter immiscible, teu leyur dina karbon disulfida.
Panyimpenan:
1. Simpen dina tiis, tempat ventilated
2. Tetep jauh ti permukaan panas, Sparks, seuneu kabuka sarta sumber ignition sejen, euweuh roko. Dina usum tiis, tetep di luhur 0 ℃ pikeun nyegah katirisan.
3.Keep wadahna tightly closed.must diteundeun misah ti oxidant jeung alkali.
4.Use ledakan-bukti [listrik/ventilating/cahaya]peralatan.
5.Use parabot non-sparking.
6.Ground jeung wadah beungkeut jeung equipmen narima
Aplikasi
1. Gantina asam asétat glasial, éta dipaké dina dyeing jeung pagawean pro-cesses of acrylic. dacron, nilon jeung serat Kimia séjén, wol. silkand serat sato séjén, katun. linen. benang jeung serat tutuwuhan lianna, Waxprinting, sarta lawon campuran.
2. The adjustment nilai PH tina sagala jinis pickling asam, dyeingbath (kaasup warna mandi), ngaropéa warna, résin pagawean jsb.
3. Ngahasilkeun sababaraha jinis zat warna, sapertos Benzidine Yellow G.

de (2)

de (2)

Kauntungan
Fungsi sareng pangaruhna langkung saé tibatan asam dyeing sanés sareng asam asétat glasial.lt henteu ngarusak serat, dina ngawarnaan mandi nilai pH stabil. teu gaduh lipatan asam, sédimén sareng épék cai keras, ningkatkeun nyerep ngalelep sareng sipat ngawarnaan tingkat. tina sababaraha zat warna, sareng teu gaduh pangaruh kana lampu berwarna atanapi warna gancang tina produk. Salaku tambahan, teu aya bau pungent, teu beku dina usum tiis, aman sareng gampang dianggo.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami