Asam asétat glasial

Katerangan pondok:

Purity: 99% mnt
Rumus: CH3COOH
NO CAS: 64-19-7
UN NO.: 2789
EINECS: 200-580-7
beurat rumus: 60,05
kapadetan: 1,05
Packing: 20kg/drum, 25kg/drum, 30kg/drum, 220kg/drum, IBC 1050kg, ISO TANK
Kamampuh: 20000MT/Y


Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi kualitas (GB/T 1628-2008)

Item analisis

Spésifikasi

Kelas Super

Kelas munggaran

Kelas Biasa

 Penampilan

Jelas tur bébas tina zat ditunda

 Warna (Pt-Co)

≤10

≤20

≤30

 Uji %

≥99.8

≥99.5

≥98.5

 Uap %

≤0.15

≤0.20

—-

 Asam format%

≤0.05

≤0.10

≤0.30

 asetaldehida%

≤0.03

≤0.05

≤0.10

Résidu évaporasi%

≤0.01

≤0.02

≤0.03

Beusi (Fe)%

≤0.00004

≤0,0002

≤0,0004

Permanganat Time min

≥30

≥5

—-

Sipat fisikokimia:
1. Cairan teu warnaan sareng dour ngaganggu.
2. Titik lebur 16,6 ℃; titik didih 117,9 ℃; Titik nyala: 39 ℃.
3. Kalarutan cai, étanol, bénzéna jeung étil éter immiscible, teu leyur dina karbon disulfida.

Panyimpenan:
1. Disimpen dina tiis, gudang ventilated.
2. Jauhkeun tina seuneu, panas. Usum tiis kudu ngajaga suhu leuwih luhur ti 16 DEG C, pikeun nyegah solidification. Dina usum tiis, suhu kudu dijaga di luhur 16 DEG C pikeun nyegah / ngahindarkeun solidification.
3. Tetep wadahna disegel. Kudu dipisahkeun tina oxidant jeung alkali. Pergaulan kudu dihindari ku sagala cara.
4. Paké cahaya ledakan-bukti, fasilitas ventilasi.
5. alat-alat mékanis jeung parabot nu nyaram pamakéan gampang pikeun ngahasilkeun sparks.
6. Wewengkon Panyimpenan kedah dilengkepan ku alat-alat perawatan darurat sareng bahan perumahan anu cocog.

Paké:

1.Turunan: Utamana dipaké dina sintésis anhidrida asétat, éter asétat, PTA, VAC / PVA, CA, ethenon, asam kloroasetat, jsb
2.Pharmaceutical: Asam asétat salaku pangleyur na pharmaceutical bahan baku, utamana dipaké pikeun produksi pénisilin G kalium-sium, pénisilin G natrium, pénisilin procaine, acetanilide, sulfadiazine, sarta sulfamethoxazole isoxazole, norfloxacin, ciprofloxacin, acetyl phanishenalic acid ,kafein, jsb.
3.Intermediate: asétat, natrium hidrogén di, asam peracetic, jsb
4. Dyestuff jeung tékstil percetakan jeung dyeing: Utamana dipaké dina ngahasilkeun ngabubarkeun dyes jeung PPN dyes, sarta percetakan tekstil jeung processing dyeing
5. Sintésis amonia: Dina bentuk cuprammonia asétat, dipaké dina nyaring syngas pikeun miceun saeutik CO jeung CO2.
6. Poto: pamekar
7. Karét alam: Coagulant
8. Industri konstruksi: Nyegah beton tina beku9. Dina addtin ogé loba dipaké dina perlakuan cai, serat sintétik, péstisida, plastik, kulit, cet, pamrosésan logam jeung industri karét.

qpp1 gfdhgf


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk