Sumber Karbon

Katerangan pondok:

Sumber Karbon mangrupikeun sumber karbon cair efisiensi tinggi anu dikembangkeun pikeun ngolah cai limbah. Éta mangrupikeun produk anu henteu picilakaeun, henteu beracun, héjo, sareng ekonomis, sareng mangrupikeun sumber karbon anu teu bahaya sareng kinerja biaya anu luhur pisan di pasar.


Rincian produk

Tag produk

Sumber karbon Jalur biokimiawi Léngkah utama métabolisme Énzim aub
Super Karbon Jalur serine/glikolisis/daur asam trihidroksi Karagaman Karagaman
Métanol Jalur serine/daur asam trihidroksi Métanol → Formaldehida → Jalur sérin → Asetil-KoA → Daur asam trihidroksi Alfa ketoglutarate dehidrogenase, TCA énzim patali
natrium asétat Daur asam trihidroksi Asétat → Daur Asam Trihidroksi Sintase sitrat, isositrat dehidrogenase, jsb.
Étanol Daur asam trihidroksi Étanol → asetaldehida → asam asétat → siklus asam trihidroksi Alkohol dehidrogenase, isositrat dehidrogenase, jsb.
Glukosa Glikolisis / Siklus Asam Trihidroksi Glukosa → Gliseraldehida 3-fosfat → Piruvat → Asetil-KoA → Daur asam trihidroksi Heksokinase, gliseraldehida-3-P dehidrogenase, piruvat kinase, dll.

Super Carbon ditalungtik sareng dikembangkeun ku téknologi pro-pertumbuhan. Produkna nyaéta coklat, cairan asam lemah sareng teu aya bau ngaganggu. Komponénna nyaéta asam organik molekular leutik, alkohol, gula sareng ekstrak ganggang, sareng sajabana, sareng sarimbag COD anu luhur pisan. Ieu bisa loba dipaké dina sistem perlakuan kokotor pikeun ngajawab masalah NOx-N tinggi dina effluent disababkeun ku sumber karbon cukup, ngaronjatkeun kapasitas denitrification tina sistem perlakuan kokotor, sarta ogé boga pangaruh alus dina panyabutan fosfor biologis ditingkatkeun.
Produk biasana dianggo di daérah anoxic sapertos tank anoxic sareng saringan denitrifikasi, sareng ogé tiasa dianggo pikeun nyayogikeun sumber karbon pikeun réaktor anaérobik atanapi aérobik.
mékanisme produk
Super Carbon tiasa ngagentos sumber karbon tradisional kusabab efisiensi panggunaan karbon anu efisien sareng jalur biokimia anu rupa-rupa. Utamana ngagambarkeun aspék handap.

trwtr

Aplikasi

gfds (1)

gfds (2)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk